Imate pitanje za mene? Želite suradnju? Kontaktirajte me!

Sigurno vam je nešto zapelo za oko dok ste pregledavali stranicu, stoga ako imate pohvalu ili kritiku na moj rad, želite nešto predložiti, postaviti pitanje oko SEO ili web designea ili jednostavno se želite javiti, slobodno napišite riječ dvije i odgovorit ću vam u najkraćem mogućem roku.

 

Moji RadoviŽivotopis

Često Postavljena Pitanja (FAQ)

Koliko je potrebno za izradu weba?

To jeteško reći jer to ovisi o mnogo čimbenika. Od veličine stranice, broja podstranica, veličine teksta, usluge, veličine galerije pa sve do klijenta s kojim se obavlja posao. 🙂

Što je to Football Data Scout?

Najbolji mogući posao za ljubitelje nogometa! Prikupljanje statističkih podataka na nogometnim utakmicama uživo. Dinamičan i posao koji se odvija u sekundi kada se nešto dogodi na terenu. Posao koji mi je omogućio gledanje utakmica francuskih trećeligaša, drugoligaša, francuskih juniorskih liga, oba francuska kupa, ženske Lige prvaka, juniorske Lige prvaka, 1. HNL, 2. HNL, 3. HNL, hrvatskog kupa, pa sve do utakmica PSG-a na legendarnom Parku Prinčeva.

Može li se SEO naučiti brzo?

Jedno veliko NE! Zaposlen sam preko 3 godine u digital marketing agenciji i svjestan sam da još uvijek nisam naučio sve jer je ovo toliko dinamična niša da svakim novim danom postoje stvari koje su nove i treba ih proučiti.

Kakav je život u Francuskoj?

Prekrasan! Prekrasna raznolika kultura, uređenost od države i državnih ustanova, preko grada pa sve do najmanje trgovine. Grad Orleans, u kojem sam živio, je prekrasan gradić od cca 100.000 ljudi koji se nalazi na rijeci Loire i mjesto koje će zauvijek ostati moj treći dom. Život u Hrvatskoj ima svoje prednosti, no život u Francuskoj je životna avantura.

Javite se sa svim pitanjima!

Ako postoji još nešto što vas zanima pogledajte moj CV
Životopis