Ja izrađujem web stranice za Vas i Vaše klijente kako bi Vi mogli uživati

Prilagođene mobitelima

 

Optimizirane za korisnike

 

Modernog dizajna

 

Izgrađene s iskustvom

 

Pri svakoj izradi nove web stranice važno je slušati želje klijenata, a to je upravo ono što mene ističe pred konkurencijom. Možda nisam tvrtka s milijunskim poslovima, ali moja fokusiranost na svaki projekt i predanost kojim se unosim u svaki pothvat za Vas mogu biti samo plus. Web design je moja ljubv i nadam se da ću uspjeti na Vas prenijeti svoj entuzijazam i da ćemo krenuti u naš projekt što prije kako ne bi više zaostajali za svojom konkurenciom.

Moje ime je Mario i dopustite mi da Vam olakšam život na Internetu i da zajedno dosegnemo ono što želite za svoje poslovanje.

Moj proces web dizajna & izrade web stranice

Svakom projektu pristupam individualno i s novim idejama te upravo zbog toga niti jedna stranica koju napravim, nije ista.

Postavljanje ciljeva i mapa rada

Za pravu web stranicu potrebno je napraviti dobre temelje i to u dogovoru s Vama jer uz moje znanje i Vašu ideju možemo napraviti sve!

Dizajn i User Experience

Kombinacija boja, značenje elemenata i boja, gdje koju tipku staviti i još mnogo tajni koje će dovesti do maksimalnog iskorištavanja potencijala

Razvoj web stranice

Onaj “dosadni” dio same izrade web stranice koji je na meni i samo na meni da Vas zadivim i ispunim sve Vaše zahtjeve i da dobijemo savršen rezultat.

Puštanje stranice u upotrebu & Nadgledanje

Nakon svega što Vi odobrite, puštamo web stranicu na Internet da pokaže svoj puni potencijal te svakodnevno nadgledanje i poboljšavanje.

Tipovi stranica koje izrađujem

Proizvodne tvrtke

Restorani & barovi

Prodajne tvrtke

IT tvrtke

Organizacije

Sportski klubovi

Iznajmljivači soba

Mali obrti

Apartmani

Uslužne djelatnosti

Par SEO tips & tricks

Izrada web stranica, SEO optimizacija, Grafički dizajnKod nas svakako dogovorite posao sa našim profesionalnim timom koji se bave uslugama web dizajna. Ovdje se sve vaše želje susreću sa našom strašću za web dizajnom stranice, te se vaše ideje ostvaruju na unikatan, moderan i pristupačan način.Prilagođene usluge web dizajna su tu da ostvare vaš uspjeh. Bavimo se i održavanje, registracijom domena te uslugama web hostinga, sve za VAS! Izrada web stranica od strane IT profesionalaca. WEB DIZAJN. Uvijek se postavlja pitanje da li je web stranica potrebna za neko poduzeće ili obrt!Izrada web stranica – Jeftina izrada sajta. Izrada web stranica je moja specijalnost. Mi pravimo sajtove iz užitka i zato je cijena izrade sajta kod nas najbolja. Naša spoznaja je da danas bez interneta nije moguće poslovati i da svaka firma, treba se predstaviti javnosti na internetu. Izrada web stranica – Home | Facebook. Izrada web stranica, Zagreb, Croatia . Izrada profesionalnih web stranica sa sustavom izrada web shopova

Izrada web stranica, dizajn i izrada web stranica – Mario Mioč dizajn! izrada web stranice – pri izradi pratimo moderne trendove i pazimo da se svaka stranica prikazuje kao web stranica optimizirana za sve preglednike i na sve uređaje . Ostale usluge vezane uz izradu web stranica: web hosting, održavanje stranica. Mario Mioč STUDIO | Izrada web stranica | Web dizajn Zagreb. Dizajniranje i izrada web stranice samo je početak pravog procesa koji bi trebao trajati dugo vremena i ne bi trebao prestati nikada. Svaka stranica ima svoju svrhu na internetu te bi je trebalo izgraditi po pravilima, svakodnevno ažurirati njen sadržaj, te dopunjavati, mjenjati i na kraju promovirati na webu. Digitalna agencija Mario Mioč. izrada web stranica Izrada responzivnih web stranica izrađenih po želji je prvi korak svake online prisutnosti i alat koji lansira vaše poslovanje uzlaznom putanjom. intuitivna korisnička sučelja prilagođena svim vrstama uređaja. 

Profesionalna izrada web stranica, kreativan web dizajn. Sve grafičke, dizajn i kvalitetne usluge na jednom mjestu, u jednoj kući. Mi gradimo moderne web stranice koristeći najnovije i nanjnaprednije tehnologije i web pravila. Osim “gole” izrade web stranica mi u ponudi imamo i druge manje ili više povezane usluge: usluge web hostinga na hrvatskim i stranim serverima serverima, registraciju svih željenih domena, te izradu aplikacija i grafički design. Izrada web stranica – Mario Mioč. Za svaki budžet postoji kvalitetna web stranica. Svako poduzeće mora imati web stranicu, to je neophodno. Na temelju vaših ciljeva i želja mi možemo napraviti kvalitetnu web stranicu, resposabilnu web stranicu. Izrada web stranica – web dizajn, razvoj web aplikacija, web shop. Izrada web stranica Mario Mioč je tvrtka u Zagrebu, specijalizirana za izradu web stranica (web dizajn, razvoj web aplikacija , SEO – search engine optimization i web marketing).

Cijena izrade internet stranice / Povoljne cijene. Cijena izrade internet stranica. Stranica je nešto neophodno i može se napraviti bez obzira koliko vam je velik budžet za marketing. Kako napraviti web stranicu? Kvalitetna izrada web stranice. Web stranica prilagodljiva mobilnim uređajima i tabletima danas je prijeko neophodna. Kako napraviti web stranicu / blog. Izrada i održavanje web stranica Zagreb.  Sigurne web stranice i sigurnost na istima dobija sve više na značenju, a posebno na to obraća pozornost Google koji sve više za rangiranje web stranica uzima u obzir korištenje HTTPS protokola i ispravan SSL certifikat za domenu. Izrada weba: izrada stranica Zagreb, web hosting Zagreb. Izrada web stranica sa mogućnošću uređivanja, web hostingom, željenom domenom i osobnim emailom. Ukoliko tražite kvalitetno i kompletno rješenje web stranice koje je jednostavno održavati, našli ste si novog najboljeg prijatelja. Cjenik izrade web stranica / Pogledajte cjenik izrade weba. Paketi web stranica izrada.

Dizajn Mario Mioč | Izrada web stranica. Izrada web stranice po današnjim zahtjevima i trendovima, web stranica je veoma bitna i značajna investicija u budućnosti svake tvrtke. kvalitetan web dizajn omogućava vam da web stranica izgleda profesionalnoi u korak s vremenom, a nikako amaterski. Izrada web stranica Zagreb. Izrada web stranice uključivala je planiranje individualnog dizajna i koncepta, prilagođenog prirodi poslovanja koje iza nje stoji, te ugradnju multijezičnosti zbog inozemne ciljne skupine. Dio projekta je bila i integracija jednostavnog sustava s kalendarom dostupnosti smještaja, kojim se lako upravlja iz sučelja web stranice. internet alati i marketing Zagreb. Izrada i održavanje web stranica i web trgovina, Atraktivan i jedinstven dizajn prema vašim željama kreiran na najpopularnijem CMS-om današnjice, WordPress. Izrada weba / izrada web stranica. IZRADA WEB STRANICA Od izrade najjednostavnijih ili kompliciranijih web stranica pa do održavanje webova, a baziranih na internetu.

MARIO MIOČ DESIGN | Izrada web stranica | Grafički dizajn Zagreb. Osim najboljeg izgleda, ovdje ćete dobiti i web stranicu koja će vas oglašavati cijeli dan, cijelu godinu. Web stranice se rade najmodernijim tehnologijama, a svaka web stranica je responzivna, a to znači prilagođena svakom uređaju (mobitel, tablet, PC) za optimalno korištenje. Mioč – Izrada Web Stranice, Web Shopa, Održavanje. Nudimo web usluge za svakoga. Unikatni te profesionalni dizajn ili web stranice po već definiranim predlošcima. Kontaktirajte i uvjerite se u najbolju kvalitetu. Izradi Web Stranicu – – WEB Dizajn. Izrada web stranica je moderna umjetnost! Vaša stranica odraz je vaše profesionalnosti i najveće kvalitete. Svakome je poznata izreka “Prvi dojam je trajan”. Vaša stranica prva je “stvar” koja pregovara u vaše ime, tako da ona treba govoriti ono što vi mislite! Web stranice koje se izrađuju su kvalitetne i pregledne, svaka posebno i s pažnjom dizajnirana. Izrada web stranica – Web dizajn, razvoj i optimizacija. Izrada web stranica mora biti početak Vašeg poslovanja na internetu. najčešće web stranica bez internet marketinga i community managementa neće postići rezultate kakve želite.

Izrada web stranica Osijek. Dobra web stranica predstavlja Vaše poslovanje odnosno Vašu tvrtku svima na svijetu stoga je važno da stranica odlično izgleda jer ponavljam web stranica predstavlja Vas to jest Vašu tvrtku na internetu. Već duži niz godina usavršavamo svoje znanje kako bi mogli napraviti što bolju web stranicu koja će biti funkcionalna i prodajna. Izrade Web Stranica – Izrade Internet Stranica. Izrada Web stranica s May 16, 2016 Izrada web stranica s odličnim popustom – idealno je web rješenje za manje firme i prezentaciju osnovnih informacija Internetom. Izrada web stranica, B2B sustavi, E-Commerce. Izrada web stranica – moja glavna djelatnost u Hrvatskoj. Izrađujem baš sve od najmanjih, a lijepih stranica za tek nastala poduzeća pa sve do kompleksnih stranica sa desecima podstranica. Trebate li web stranicu, savjetovat ćemo vas kako bi odabrali najbolje rješenje koje se uklapa u vaš budžet.

Izrada web stranica Županja – Mario Mioč. Izrada web stranica. U suradnji izrađujemo responzivne webove prilagođene poslovanju i potrebama. Imam ogromno dugogodišnje iskustvo sa raznim projektima počevši od mikro web stranica pa sve do najsloženih webova. Izrada web stranica Osijek | Brzo i jednostavno | Brza i besplatna izrada web-stranica Kreirajte svoju web-stranicu u pet minuta. Ništa lakše. Mario Mioč – Izrada kvalitetnih web stranica Zagreb. Izrada web stranica lzradili smo jako puno web stranica. U tom procesu razvio sam svoj specifičan poslovni proces, s naglaskom na holistički pristup – web stranica treba iskoristiti sve kanale digitalne strategije.

Tehničke stvari kako bi Vi lakše pronašli ovu moju stranicu! 😉

Ja sam Mario i malo da zavaramo Google

Sigurno se pitate zašto vidite ove “kućice lijevo” i zašto se tu priča nepovezano i sto puta o jednoj te istoj stvari? To Vam je moj drugi dio stručnosti, takozvana SEO optimizacija i to je ono zašto ste Vi pronašli moju stranicu. Ja Vam olakšavam da i Vaši potencijalni klijenti pronađu Vašu web stranicu i na kraju krajeva kupe Vaš proizvod ili uslugu.

Web stranica koja je na Internetu (live) sama po sebi predstavlja Vas u najboljem svjetlu, no uz SEO optimizaciju možete dobiti sve i dohvatiti ogromnu pokrivenost Interneta.

 

Ocjenjeno 4.9/5 na temelju 45 recenzija klijenata Mario Mioč SEO optimizacija

Praćenje analitičkih podataka

Google Analytics

Moja posvećenost detaljima ima i svoj dokaz, a to su upravo Google Analytics. Google-ov program s kojim se može pratiti svaki detalj vezan za Vašu web stranicu. Tako u real time možemo zajedno pratiti koliko posjetitelja dnevno imate, gdje dolaze, odakle dolaze, da li Vas pronađu na Google ili dolaze direktno s Vašeg Facebooka, koliko dugo se zadržavaju, što im je zanimljivo, a što ne i još mnogo drugih statističkih podataka.

Analytics je najbolji prijatelj svake obitelji! (to je reklama Melem, ali nema veze)

4.9

Po čemu sam drugačiji od drugih

Svako sa malo iskustva može izraditi web stranicu, no svaka firma je po nečemu različita, a ja Vam dole donosim po čemu sam ja pravi izbor za Vas i sve Vaše potrebe.

 

Razvoj stranice za mobilne uređaje

Optimizirat ću Vam web stranicu tako da odgovara i bude lijepa na svakom mobilnom uređaju

Postavljanje ciljeva i mapa rada

Prije svake izrade stranice potrebno je napraviti plan rada i postaviti sve na dobre temelje

Beckend & Kodiranje

Ono što se vidi kada se “sleti” na stranicu je samo dio onoga što ja napravim jer postoji jako puno rada iza stranice

Usmjerenost prema korisnicima

Kroz vrijeme se nauči kako reagiraju Vaši korisnici i upravo prema tome se rade sljedeći koraci

Dvosmjerna komunikacija

Bez dogovora nema pravog posla, a ja sam tu da slušam sve Vaše prijedloge i na temelju njih zajedno izgrađujemo stranicu

Pohranjivanje podataka

Kao što koristimo sef za vrijednosti tako i ja spremam vaše podatke i čuvam ih za Vas

Zaštita od virusa

Stranice na Internetu su ranjive od virusa, a ja sam taj koji će Vam omogućiti da spriječimo bilo koji napad

Odlične recenzije

Riječi drugih govore bezbroj puta više od mene, a mojih 45 ocjena drugih korisnika su moje pokriće

BlockChain povezanost

Sve Vaše podstranice su povezane te takve tvore odličan lanac koji je preduvjet za dobru stranicu

Napravljenje podstranice

Prosječna ocjena web stranica

Zadovoljnih korisnika

“Mario mi je pomogao u mom poslu toliko da ne znam koliko bi mu zahvalila. Odlična web stranica sa bezbroj slika mi je najbolji izlog za sve moje kupce! Brzo smo se sve dogovorili, a najbolje mi je što me redovno obavještava o svakakvim podacima. Povećanje prodaje za 300%!”

Željka Ćosić, Oslikavanje Stakla

“Prije sam se borio sa Facebook i kojekakvim zajedničkim stranicama. Onoga trenutka kada mi je Mario napravio stranicu sve se promjenilo! Puno lakše me kupci pronađu, zadovoljni su slikama koje tamo vide, a na kraju krajeva to mi je donijelo puno više posla i prihoda. Hvala puno Mario!!”

Ivica Vukoja, M&M Šatori

 • izrada web stranica
 • izrada sajta Zagreb
 • izrada web stranice
 • web dizajn
 • izrada internetskih stranica Zagreb
 • izrada web stranica cijena
 • izrada web stranica Zagreb
 • izrada internet stranice
 • dizajn i izrada web stranica
 • web dizajn cijena
 • web dizajn Zagreb
 • izrada web shopa Zagreb
 • profesionalna izrada web stranica
 • kreativni web dizajn Zagreb
 • suvremeni web dizajn
 • tvrtka specijalizirana za izradu web stranica
 • izrada web stranica za apartmane
 • izrada sajtova Zagreb
 • izrada web sajta
 • web dizajniranje Zagreb
 • izraditi web stranicu
 • izrada web stranice cijena
 • jeftina izrada sajta Zagreb
 • izrada web sajtova
 • izrada web sajta za turističku agenciju
 • izrada sajtova za online prodaju
 • izrada web stranica za online prodaju
 • profesionalna izrada sajtova
 • web dizajn i održavanje
 • dizajn weba Zagreb
 • web dizajner Zagreb
 • kako izraditi web stranicu
 • dizajn web stranice Zagreb

Već znate što želite ili Vam je potrebno da zajedno dođemo do rješenja?

Ja Vam mogu preporučiti neke stvari i dati Vam nekoliko primjera, ali uvijek mi je drago ako mi Vi možete dati barem okvirnu sliku, želite li tamnu ili svijetlu verziju, više ili manje slika i onda će konačni proizvod biti savršen baš onakav kako treba biti.